Topic: Lemons iRacing League: Week 4 Schedule (Barber Motorsports Park)
***Here is your schedule for this week—our finale for Season 1 of the Lemons iRacing League—at Barber Motorsports Park***
(1) The session times listed are when you can enter the races. It's still first-come, first-served to round out Season 1.
(2) BE SURE TO READ THE RULES AT WWW.ISUCKATRACING.COM BEFORE YOU SIGN UP FOR A SESSION.
(3) PLEASE NOTE: This is a track you will have to buy in iRacing, however it's one we plan to use for several more races in Season 2 (Schedule coming soon!).
(4) MAKE SURE YOU INSTALL UPDATES. The sooner, the better.
Session start times
9:00 pm ET - Race 1A: 50 minutes practice, Grid around 9:50 pm ET
9:30 pm ET - Race 1B: 50 minutes practice, Grid around 10:20 pm ET
10:30 pm ET - Race 2A: 30 minutes practice, Grid around 11:00 pm ET
10:55 pm ET - Race 2B: 20 minutes practice, Grid around 11:25 pm ET
Overflow Session Start Times
9:29 pm ET - Race 1C: 30 minutes practice, Grid around 9:59 pm ET
10:29 pm ET - Race 2C: 30 minutes practice, Grid around 10:59 pm ET
11:24 pm ET - Race 3C: 20 minutes practice, Grid around 11:44 pm ET
See below for the link to the livestream, which will start around 10 pm ET. We plan to stream races 1B and 2A as long as we don't break iRacing again. If that all goes to pot (likely), we'll stream whatever we can.
Everything Bagel, 24 Hours of Lemons